JEF makerscompetitie

De awards in de JEF makerscompetitie wordt uitgereikt door een speciaal samengestelde jury van filmmakers en door het publiek. De prijzen worden uitgereikt tijdens de JEF makersdag.

Beste JEF makersfilms

  • Een JEF award ontworpen door Ronny & Johnny voor de drie beste films.

JEF makersjury

Kato De Boeck (BE)

Kato De Boeck is een Belgische scenarist en filmregisseur die afstudeerde in 2018 aan het Koninklijk Instituut voor Theater, Cinema en Geluid. Geboren in 1994, groeide ze op in een kleine gemeente dichtbij Brussel, waar ze haar passie vond tijdens de dramalessen: storytelling. Gefascineerd door menselijke relaties en cinéma-vérité, voltooide ze haar masterprogramma in filmregie met haar autiobiografisch eindwerk: Provence

Remy M Ndow (BE)

Remy M Ndow is een Art Director en Animation director uit Antwerpen. Sinds een jonge leeftijd is hij bezig met alles dat creatief is. Waaronder muziek, videoclips, grafisch ontwerp, film enzoverder. De ervaringen die hij opdeed in deze velden is de basis in zijn professionele leven. Hier gebruikt hij verschillende vormen van bewegend beeld om sterke visuele verhalen te vertellen.

Met een focus op animatie gaat hij opzoek naar het sprookje achter elke opdracht en brengt hij deze tot leven. Resultaten hiervan zijn onder andere reclames, videoclips, explainer video's, films en noem maar op. Dit heeft Remy al gedaan voor klanten zoals Openluchttheater, Scarlet, Bart Peeters, Stad Gent, Sony Music Belgium etc. Tot slot is Remy op dit moment bezig met zijn eenmanszaak om te vormen naar een volwaardige media agency.

Gregg Young (BE)

Gregg Young is onderzoeker bij VRT Innovation en creative producer bij VRT Sandbox met een focus op X-Reality. Digitale pionier in audiovisuele film- en televisieproductie met een focus op immersieve en interactieve verhalen. Levenslange leerling en ondernemer met een DIY-attitude. Studeerde film in Gent, Brussel en de Beijing Film Academy.